جلد 19، شماره 5 - ( 10-1387 )                   جلد 19 شماره 5 صفحات 103-99 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (11678 مشاهده)

  خواص مکانیکی هاردمتال‌ها به میزان زیادی تابع مشخصات مواد اولیه، اندازه دانه کاربید، نوع و میزان بایندر و شرایط پخت است. در تحقیق حاضر، تاثیر درصد فاز بایندر و شرایط اولیه پودر و دمای پخت بر خواص مکانیکی سختی و چقرمگی شکست هاردمتال­های کاربیدتنگستن-کبالت مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می‌دهد که انجام فرآیند گرانوله‌سازی پودر پس از آسیاب و قبل از مرحله شکل­دهی منجر به بهبود خواص مکانیکی نهایی قطعه می‌گردد. برای ترکیب 8% کبالت، دمای پخت C 1440 منجر به حصول سختی و چقرمگی شکست مناسب و مطلوب گردیده است. اما برای ترکیبات 10 و 12% کبالت افزایش دمای پخت تا C 1440 منجر به کاهش سختی و افزایش چقرمگی شکست شده است.

متن کامل [PDF 238 kb]   (2170 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: سایر موضوعاتی که به مرزهای دانش در مهندسی صنایع و تولید کمک می کند
دریافت: 1389/4/9 | انتشار: 1387/9/25

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.