خواص مکانیکی هاردمتالها به میزان زیادی تابع مشخصات مواد اولیه، اندازه دانه کاربید، نوع و میزان بایندر و شرایط پخت است. در تحقیق حاضر، تاثیر درصد فاز بایندر و شرایط اولیه پودر و دمای پخت بر خواص مکانیکی سختی و چقرمگی شکست هاردمتالهای کاربیدتنگستن-کبالت مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان میدهد که انجام فرآیند گرانولهسازی پودر پس از آسیاب و قبل از مرحله شکلدهی منجر به بهبود خواص مکانیکی نهایی قطعه میگردد. برای ترکیب 8% کبالت، دمای پخت C ◦ 1440 منجر به حصول سختی و چقرمگی شکست مناسب و مطلوب گردیده است. اما برای ترکیبات 10 و 12% کبالت افزایش دمای پخت تا C ◦ 1440 منجر به کاهش سختی و افزایش چقرمگی شکست شده است.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |