جلد 26، شماره 4 - ( 12-1394 )                   جلد 26 شماره 4 صفحات 523-499 | برگشت به فهرست نسخه ها

اخوان پیمان، جعفری مصطفی، حسن نژاد امید. ارائه یک چارچوب مفهومی برای تعامل بین چالشها و راهکارهای تسهیم دانش در مراحل چرخه حیات پروژه در سازمانهای پروژه محور (مطالعه موردی: شرکت مهندسین مشاور سازه پردازی ایران) . عنوان نشریه. 1394; 26 (4) :499-523

دانشگاه علم و صنعت ایران ، peyman_akv@yahoo.com

هدف از این تحقیق بررسی چالشها و راهکارهای تسهیم دانش در مراحل چرخه حیات پروژه در سازمانهای پروژه محور می باشد. بدین منظور شرکت سازه پردازی ایران به عنوان یک سازمان پروژه محور مورد مطالعه قرار گرفته است. در این راستا با مرور ادبیات تحقیق و مصاحبه با خبرگان حوزه های مدیریت دانش و مدیریت پروژه نسبت به شناسایی چالشها و راهکارهای تسهیم دانش اقدام گردید. در گام بعدی با استفاده از پیمایش پرسشنامه ای، بررسی اسناد رسمی و مصاحبه با مدیران سازمان، وضعیت موجود سازمان در خصوص هر کدام از چالشها و راهکارها در مراحل مختلف چرخه حیات پروژه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج تحلیلهای انجام شده حاکی از وجود چالشهای مختلف بر سر راه تسهیم دانش در گروههای مختلف شناسایی شده و در مراحل چرخه حیات پروژه که در این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفتند، می باشد. از طرف دیگر برای غلبه بر چالشهای ذکر شده، راهکارهای مختلفی در گروههای مختلف و در مراحل مختلف چرخه حیات پروژه مورد شناسایی قرار گرفت که در این تحقیق تلاش شده از طریق ارائه یک چارچوب مفهومی، راهکارهای غلبه بر چالشهای شناسایی شده برای تسهیم دانش در مراحل چرخه حیات پروژه ها ارائه گردد.

نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تکنولوژی و مدیریت دانش
دریافت: 1391/8/7 | پذیرش: 1392/12/7 | انتشار: 1395/9/20