جلد 28، شماره 1 - ( 3-1396 )                   جلد 28 شماره 1 صفحات 148-139 | برگشت به فهرست نسخه ها

میثمی علی محمد، صالحی مصطفی، سلمان زاده حامد. سیستم قیمت گذاری و تولید بهینه زنجیره تامین یکپارچه در شرایط عدم قطعیت حساس به قیمت. عنوان نشریه. 1396; 28 (1) :139-148

دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی خوتجه نصیر ، h.salmanzadeh@kntu.ac.ir
سیستم زنجیره تامین مورد بررسی در این مقاله حلقه بسته می باشد که تولید کننده برای تامین تقاضا دو راه در اختیار دارد: یکی تولید محصولات جدید و دیگری باز تولید محصولات برگشتی. محصولات باز تولید شده هیچ تفاوتی با محصولات جدید ندارند و می توانند در یک بازار و با قیمت مشترک به فروش بروند. در این مقاله تقاضا دارای عدم قطعیت بوده و وابسته به قیمت فروش است. همچنین بازگشتی ها نیز دارای ماهیت احتمالی بوده و حساس به قیمت اکتسابشان می باشند. به علاوه حداقل سطح کیفیتی برای خرید محصولات برگشتی نیز مدنظر قرار می گیرد. از این رو یک مدل برنامه ریزی ریاضی با هدف ماکزیمم سازی سود کل سیستم ارائه گردید که به طور همزمان به تعیین قیمت فروش، مقدار تولید محصولات جدید و محصولات بازتولید شده، قیمت اکتساب و حداقل سطح کیفیت مورد قبول محصولات برگشتی می پردازد.
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدیریت زنجیره تامین و لجستیک
دریافت: 1394/2/18 | پذیرش: 1394/12/12 | انتشار: 1396/5/28