جلد 20، شماره 1 - ( نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید 1388 )                   جلد 20 شماره 1 صفحات 72-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (13645 مشاهده)

کار در کارگاه­های صنعتی پرسر و صدا و انجام فعالیت­های سنگین بر کارایی کارگران تاثیر داشته و هزینه هایی را به لحاظ آسیب های شغلی برای تولیدکنندگان به همراه دارد. از آنجا که در یک واحد صنعتی کارگاه های متفاوتی به لحاظ آلودگی و نیز سختی کار وجود دارد، می­توان با ایجاد یک برنامه چرخش کار، آسیب­های شغلی را کاهش داد. در این مقاله مدلی برای تعیین الگوی چرخش کار ارائه می شود. این مدل یک مدل برنامه ریزی دوهدفه با اهداف حداقل سازی شاخص الودگی صوتی برای کارکنان و روزهای کاری از دست رفته ناشی از سختی کار می­باشد. در این مقاله، با توجه به ناسازگار بودن اهداف، از تابع Lp-metric برای ادغام توابع هدف و رسیدن به یک مدل تک هدفه استفاده شده است. در نهایت نتایج بکارگیری مدل در مثالهای مختلف ارائه شده که نشاندهنده مطلوبیت مدل چند هدفه نسبت به مدل های تک هدفه موجود است.

متن کامل [PDF 467 kb]   (3356 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1388/3/6 | انتشار: 1388/1/26

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.